Sekretariat

EnviNa har til huse hos DANVA i Skanderborg.

EnviNa kan kontaktes her

EnviNa
Godthåbsvej 83
8660  Skanderborg
Telefon 3030 8073

Telefonen er åben på hverdage mellem kl. 8.00 og 12.00

EnviNa holder i 2024 lukket i uge 7, 23, 30, 31, 32, 42, 52 og 1 samt tirsdag til og med fredag efter Påske, 26. april, 1. maj, 20. maj,
fredag efter Kristi Himmelfartsdag samt 5. juni

CVR 29016127 

Web: www.envina.dk
Mail: mail@envina.dk

...
Sekretariatsfunktionen varetages af Lone Mølgaard

Lone sidder klar til at hjælpe og guide dig med alt, hvad du måtte have af spørgsmål til EnviNas hjemmeside og intranet, f.eks. medlemstilmelding, kursusplanlægning og intranet m.m.

EnviNas servicemål

EnviNa stræber efter at være en forening med høj kvalitet. Både i vores udbud af kurser og netværk samt ydelse af service i øvrigt. Blandt andet korte svarfrister og tydelig information skal være et kendetegn for EnviNa.

Telefoniske henvendelser
EnviNa har telefontid fra kl. 8-12 på alle hverdage.
Ved telefonisk henvendelse til EnviNa behandles henvendelsen imødekommende og venligt. Indtales der en besked på en telefonsvarer, så ringer EnviNa tilbage inden for 2 arbejdsdage. Fremgår det af telefonbeskeden, at EnviNa holder lukket, så ringes der tilbage, når EnviNa igen har åben. Er der oprettet en akuttelefon i forbindelse med at EnviNa holder lukket, så vil det fremgå af telefonbeskeden.

Henvendelse på mail
Ved henvendelse til EnviNa på mail, svarer EnviNa på mailen inden for 5 arbejdsdage. Det kan enten være med et endeligt svar på henvendelsen eller en kvittering for modtagelse af mailen. Ved modtagelse af kvittering vil det fremgå, hvornår henvendelsen forventes endeligt besvaret eller om vi mangler oplysninger for at kunne svare på henvendelsen. Holder EnviNa lukket, vil det af et autosvar fremgå, hvornår EnviNa igen har åben og om der er andre muligheder for at komme i kontakt med EnviNa.
 

DANVA har opsat Clever-lader til to biler på parkeringspladsen.

Medlemmer i DANVA og EnviNa, kursister, kunder og medarbejderne i Vandhuset skal bestille ladebrikker ved at følge dette link: 
https://clever.dk/clever-link/

Så afregner Clever direkte med kursister, kunder og medarbejdere.

Hvis du allerede har en ladebrik fra Clever, så kan du starte opladningen med den uden problemer.

Vandhuset
A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev