Kursusoversigt

29. - 30. maj 2024
Natur

Natur- og Miljøkonference 2024

Vi ses igen d. 29. og 30. maj 2023 i Nyborg til endnu en forrygende konference. Du kan tilmelde dig via https://naturogmiljoe.dk/program/ Er du ansat i det offentlige så tryk her for at tilmelde dig... Er du ansat i det private, eller er du privatperson, så tryk her for at tilmelde dig... Her finder du en video om tovholderrekruttering. Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=KQtgZObFOa4
FÅ PLADSER TILBAGE
11. - 12. juni 2024
Tværfaglig3 faggrupper

Græsser, star og urter

At sætte deltageren i stand til at identificere naturkarakteristiske græsser, star og urter i generativ og vegetativ tilstand uden brug af litteratur og gøre deltageren fortrolig med forskellig bestemmelseslitteratur. At kursisten opnår større effektivitet ved gennemførelse af besigtigelser.
UDSOLGT
13. juni 2024
Tværfaglig4 faggrupper

Store Bassindag

Uddannelse og erfaringsudveksling I samarbejde med Miljøstyrelsen afholdes første gang den årlige Store Bassindag, hvor myndighederne har mulighed for mødes og tale om drift og regulering af svømmebade. På store Bassindag deltager også eksterne oplægsholdere som har erfaringerne med udvikling og drift, og som vil bidrage til debatten og erfaringsudvekslingen. Programmet vil lægge op til særlige temaer som gerne skulle være højaktuelle emner ude i kommunerne.
A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev