Industri - Miljøtilsyn og godkendelser

Velkommen til faggruppen for Industri – Miljøtilsyn og godkendelser.

Faggruppen er en vidensdelingsgruppe for os, der arbejder med miljøtilsyn og miljøgodkendelser på virksomheder.
Vidensdeling mellem gruppens medlemmer sker i form af debatter, hvor spørgsmål og erfaringer kan diskuteres. Det er også et forum, hvor ny viden kan deles.

Oplysninger om temadage, kurser mm. deles også her.

Gruppen bliver bedst, hvis vi alle er gode til at bruge hinanden både med spørgsmål og besvarelser.

Vi kunne dog godt tænke os at få den del af netværket op at kører igen, hvor vi mødes fysisk ved f.eks. netværksmøder, årsmøder og kurser. For at understøtte vores vej mod dette mål, har vi dog behov for jeres hjælp!

Vores overordnede tanke er, at vi får oprettet en ”aktivgruppe”, som skal være med til at planlægge de kommende netværksmøder, temadage, kurser og årsmøder. Til dette er alle medlemmerne i Industri-netværket velkommen til at komme med input. Vil du med i aktivgruppen, så tøv ikke med at sende en mail til os i koordinationsgruppen.

Brænder du/jeres kommune for et bestemt fagområde, som I vil holde kursus/temamøde om, eller har du gode idéer til kommende temamøder, så er det bestemt muligt. Byd endelig ind og skriv til os koordinationsgruppen.

Mange hilsner fra faggruppekoordinatorerne, Hans Christian Nielsen (hacn@lolland.dk), Marco Lund (marlu@holb.dk), Emma F. Vestergaard (efvj@silkeborg.dk)

 

 

 

A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev